tisdag, december 27

Sydney Day 2

Idag har jag och adam tagigt oss till Bondi Beach. Det ar en jattestor sandstrand, som vita sand i Asa fast jattemycket storre. Massor av surfare och annat badfolk. Strommarna i vattnet ar helt sjuka, det brukar vara sa i utlandet men har blir det annu starkare for det ar sa hoga vagor, men det ar mest roligt, det ar ett riktigt traningspass att vara i vattnet i 10 minuter. Vi har anvant solkram med 30 i skydd sa jag har inte brannt mig, knappt ens blivit brun, vilket ar bra, folket i allmanhet ar knappt ett dugg bruna har, dom vet val om riskerna antagligen.

Vi hade planerat att aka upp i Sydney Tower idag och titta pa utsikten, men adams syster sa att vi skulle gora det pa kvallen istallet, sa vi kopte biljetter och akte vidare, men vi hann inte aka dit ikvall, sa vi gor det imorgon istallet, utsikten dar lar vara riktigt fin!

Idag har det varit ca 28 grader ute, men nar jag sneglar pa vaderlapparna for tis, ons, tors, ser jag en stor sol, sen star det, "fine" och "HOT" bredvid, sa nu far vi nog kanna pa hur det ar med riktig australiensisk sommar!

Det gar battre med min mobil, det ar latt att lasa upp den om man vill betala lite, kineserna nere i Kina Town vill ha 35$ for att lasa upp den, det ar lite mer an 200kr, sen finns det en betalsak pa internet som kostar 5$. Men sa maste man fixa med PayPal konto, och det tar 4 dagar innan man kan satta in pengarna pa det, man kan ha tur att fa det gratis pa ett forum pa internet, sa jag vantar lite och avvaktar!

Adam har kopt ett par ascoola skor for 600kr och en billig vaska. jag har kopt ett par cnygga kostbyxor, dom var billigao ch fanns inne pa China Town.

Vid gatan pa Bondi beach fanns det surf/skateboard affarer i drivor, det lag typ 5 st bredvid varandra, helt sjuuukt snygga saker overallt! Man vill bara handla handla handla, men det galler ju att halla i pengarna! har 70$ kvar, jag har spenderat 130.

Jag saknar er alla dar hemma och tanker pa er jattemycket!


Kul att ni kommenterar foresten! KRAAAM

4 Comments:

Blogger Pierre said...

Är såååå Avis, jag vill me gå i grymma surfaffärer, vara på stranden och ha det varmt och gott.

Men jag kan ju ta mig till Oneoff eller gå till Karltex för att inte ens komma i närheten av de affärerna ni har.

Pengarna går åt märker jag :P men men de kirrar la du.

Ha det bäst. Tänker på dig Maua!

tisdag, 27 december, 2005  
Blogger Fredrik said...

Tjena!

Gött med lite värme va? Här är detnollgradigtoch blåsigt, precissom vanligt! Bra attdetordnar sig med mobilen i alla fall! kapade ett blogkonto i förrgårmen jag glömde av mitt användarnamn så jag fick göra ett nytt haha, kasst att man måste ha en egen blog för att postakomentarer (ditt tangentbord suger hundpung!!) Jaja Vi är alla väldigt glad över att du tar dig tid att skriva i bloggen, så fortsätt med det :) Det kommer säkert gå över, men det är bra nu under separationsångestfasen!!! Ha det bra och driv inte iväg med strömmen, låt inga hajar bita er, bränn er inte på maneter eller av solen och akta er för spindlar, ormar och andra creepy crawlies!

Alla hälsar!

(köp en gammal surfingbräda)

Bror

tisdag, 27 december, 2005  
Blogger Fredrik said...

PS, mamma undrar hur många timmar ni är före oss,dels i Sidneymen även i Perth DS.

tisdag, 27 december, 2005  
Blogger Lintuss said...

Hääärligt att höra allt är bra med tutan^^

hopps du bara får det roligare och roligare nu när du är där!!!

KRÄÄÄÄÄMS

onsdag, 28 december, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home