söndag, januari 22

Hej!

Hej och hå

Nu har vi flyttat in i våran egna lägenhet! Känns skitbra verkligen, och jävligt konstigt med, det är lixom där vi ska bo nu i ett år... Vi ska fixa bil snart med, helst innan skolan börjar, vi har träffat en trevlig granne som skulle hjälpa oss att kolla på det, han har erbjudit sig att köra oss så vi kan handla lite imorgon, vi behöver en telefon till huset och en lång telesladd och lite sånnt där.

Adam har lagt upp bilder på sin blog nu så ni kan kolla på den! Vi använder mest hans kamera, jag är så himla trött på min, den är jättelångsam. Så jag tar inte så många bilder med min kamera. Well. Länken till hans blog finns iaf till höger här. Adam uppmanar även till ett besök på hans resedagbok, där det tydligen finns fler och mer bilder! adressen är:
http://www.resedagboken.se/Default.aspx?documentId=24§ion=blog&journeyId=67858

Vi har inte installerat varken telefon eller internet i lägenheten ännu, men det är söndag idag så vi gör det antagligen imorgon! Vi sitter på ett internet-cafe nu.

Våran lägenhet ligger skitbra föresten, det ligger så vi ser floden rätt nära vårat hus- Det tar ca 5 minuter att gå till färjan som tar oss över till stan på nolltid! Det går även en buss till Curtin Univeristy inte alls långt bort från huset! Kanon!

Sen finns det en telefonkiosk nära med, det är bra att gå dit när man ska ringa långa samtal hem. Så slipper man få det på teleräkningen, man ringer med ett speciellt telefonkort med, så blir det billigt!!!

Men nu har vi iallafall flyttat in, så nu väntar vi på inflyttningspresenter =P
Har inte hela adressen i huvudet men den kommer upp här snart!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Emil och Adam.
Vad kul det är att titta på alla era häftiga bilder. Lägenheten ser ju jätte fräch ut men tom påväggarna som du säger. Det blirbra när ni satt eran egen prägel på den. Vad bruna ni är och vad håret blivigt solblekt snyggare killar får man ju leta efter sök jobb som fotomodeller (skämt)men ni är jättesnygga. puss och kram mamma hälsa adam

söndag, 22 januari, 2006  
Blogger Pierre said...

Ni är så äckliga va =)
låter ju dunderbra allt det där!
Så snart kommer ni vara inne hela tiden då (tänkte på nätet i lägenheten)
Hade gött

måndag, 23 januari, 2006  
Anonymous tess said...

fan vad jag hatar dig ;_;

torsdag, 26 januari, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home