lördag, januari 28

Stranden

Idag var vi på stranden för första gången!

Vi kom hem med blandade intryck från stranden...
Det är jättefint vatten! Lite blåare och lite klarare än vad det är på östkusten, det var lite kallare också, men inte något störande direkt. Men det blåste jättemycket! Idag var det väl lite extremt antar vi men det verkar som det blåser mycket på stränderna här. Men vi har ju inget att jämföra med ännu. Vågorna verkar vara grymma att surfa på, inte lika branta som i brisbane, dom var lite större här med!

Jag vet inte vad stranden som vi var på hette, för vi frågade bara efter någon strand på bussinformationen, men hela kusten är ju en lång sandstrand i princip, så vi får väl fråga oss runt efter dom bästa stränderna sen, eller helt enkelt cruisa runt och leta när vi har skaffat bil och surfingbrädor!

Vet inte om Adam har lagt upp bilder på stranden men det är väl bara att kolla in hans blog/resedagbok!

Föresten, ifall det är någon som läser detta och vill ha vårat telenummer och adress så är det bara att maila till mig! Hade kanon hemma i snön!

3 Comments:

Blogger Pierre said...

Yummie!
Jotack vi har det bra i snön era små grisar :@

söndag, 29 januari, 2006  
Anonymous Hanna said...

Hej Emil...
Har ni det fint?? har du blivit Olive?.. nä just det.. e man fair så e man.. i alla system i HELA VÄRLDEN..

Nä nu ska vi inte vara elaka.. jag och johan ska faktiskt ta oss en liten gluten fri macka nu och fira din och adams ofödelsedagar

Bra va.. haha skit er in your nävs

måndag, 30 januari, 2006  
Anonymous Anonym said...

Ni har det bra, men det har vi oxå. Solen lyser, snön är kritvit och det är nollgradigt. Men badar gör vi innomhus. Vi tänker på Er varje dag. Ta det lugnt och hör av dig. Farfar

fredag, 03 februari, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home