söndag, mars 12

Idag har vi varit på Cottesloe beach! Vi var där med Ia (adams flickvän) och Kim, dom två är ute och backapackar genom världen och dom bestämde sig för att åka till Perth en månad tidigare än planerat. Så dom dök upp här igår och överaskade oss! Det var himla kul!

Så som sagt, standen lite idag, Keren och Alex joinade oss lite med, fast dom bada inte. Sen gick vi alla till pubben och drack några öl var. Det gör man på söndagarna i Australien! Så himla skönt verkligen. Nu är klockan 8 på kvällen och vi ska äta lite och sen så ska jag och Adam passa på att plugga lite. Vi ska ta två stycken olika reklamer ur tidningar som INTE förmedlar sitt budskap på ett bra sätt, antagligen ska vi diskutera varför imorgon i skolan. Kul! Nu ska jag laga mat. Är jättehungrig!

3 Comments:

Blogger Pierre said...

Sedär ja, låter ju inte helt fel det där.!
Jag är så jävla kluven nu va grr.
Ha de bäst kompis!

söndag, 12 mars, 2006  
Anonymous Anonym said...

Yo bro!

Himla ball med spontanbesök! Gissar att Adam tappade hakan rätt rejält :)
Nu är jag i Åsa och snyltar söndagsmiddag som vanligt ;) Nu börjar det kännas att det var länge sedan vi sågs. Vi saknar dig jättemycket allihopa. Ha det gött så länge!

Kram,

Fredrik

söndag, 12 mars, 2006  
Blogger Annie said...

hej going! va mysigt ni verkar ha det! :) o de där me backpacka lät helskönt, funderar starkt på det jag med! så det kanske blir ett till oväntat besök ;D höhö. puss!

måndag, 13 mars, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home